O tava de legume inseamna mancare pentru o saptamana. Umpleti o tava de copt cu legumele favorite, taiate felii si prajiti-le in cuptor. Folositi legumele ca o garnitura simpla la felul principal sau pentru a face rapid niste paste.
Pentru un dejun lejer, in timpul saptamanii, amestecati mancarea ramasa in omleta pentru a face rapid o frittata.
Vremea se incalzeste asa ca inlocuiti supa cu o salata simpla si distractiva. Amestecati rosiile, frunzele de busuioc si mozzarella proaspata cu sos de pesto pentru a pregati rapid o salata caprese.
Diferite utilizari ale carnii. Gatiti cubulete de carne intr-o oala electrica cu gatire lenta, o oala sub presiune sau o oala groasa pentru a obtine o carne frageda, suculenta si o supa de casa aromata. Asigurati-va ca incepeti cu rumenirea carnii in oala, adaugati putina apa si orice legume sau ierburi care va plac, gatiti pentru cel putin 1 ora la foc mic pentru cele mai bune rezultate.