Răspunsul e simplu: clătită este o crepă, doar mai groasă. Aluatul pentru a face ambele este aproape același, doar adăugați puțin mai mult lapte sau apă pentru un aluat mai subțire din crep. Apoi, gândiți-vă cu ce le veți umple. Am tendința de a umple clătitele cu umpluturi sărate, lucruri precum legume în sos de brânză, pui cremos și ciuperci sau carne tocată, deoarece grosimea suplimentară a unei clătite face mai ușor să înfășurați și să umpleți acest tip de umplutură fierbinte, fără a le rupe.
Crepurile sunt perfecte pentru umpluturi dulci, încercați să le umpleți cu fructe pentru un desert ușor după cină sau o gustare rapidă la prânz.
Dar, indiferent dacă alegeți o clătită sau un crepe, numărul umpluturilor este nesfârșit și, deoarece sunt atât de distractive, puteți chiar să îi determinați pe copii să vă ajute să le faceți.