Acest fel de mâncare a fost optimizat 30 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.
Inainte de a fi bagata la cuptor, carnea se lasa in apa minimum 12 ore.
Se pune intr-o tava hartie de copt, iar pulpa de porc se asaza pe partea cu soric. Peste carne se presara MAGGI Secretul Gustului Legume.
Se framanta o coca vartoasa cu faina alba, faina de malai si putina apa. Cu aceasta se acopera pulpa de porc, lipind marginile de tava.
Se lasa la cuptor pana aceasta coca se rumeneste bine si crapa.
Cuisoarele se fierb in putina apa.
Se scoate pulpa din cuptor si se infig cuisoarele fierte in ea pentru a-si trage aroma.
Separat, se rade sfecla rosie si hreanul, preparand o salata.
Jambonul se serveste rece.