Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.
Se amesteca intr-un bol morcovii taiati felii cu parmezanul, uleiul de masline, usturoiul granulat, Maggi Secretul Gustului de Legume si piperul.
Se asaza feliile de morcov pe o tava pe care ai pus, in prealabil, o hartie de copt.
Se coc feliile de morcov la 180°C timp de 20 de minute. Apoi se intorc feliile de morcov pe cealalta parte si se lasa pentru inca 10 minute la cuptor.
Se scoate tava de la cuptor si se presara pe deasupra feliilor de morcovi patrunjelul tocat marunt.
Pentru a prepara sosul aioli, care merge minunat cu aceasta reteta, se amesteca intr-un bol mic maioneza cu caperele, sucul de lamaie si putin patrunjel.