Vrei sa incerci o noua garnitura sau doar sa faci cateva gustari rapide pentru o vizita a prietenilor? Incearca reteta de ciuperci umplute cu orez: este delicioasa si usor de asortat cu alte preparate gustoase. Poti folosi orice fel de ciuperci: champignon albe, champignon brune, galbiori, hribi, opintici, pleurotus etc. Ciupercile se gasesc pe tot parcursul anului, in functie de sezon si se pot pune la pastrat pentru iarna. Fiecare specie are un gust deosebit, insa toate sunt bogate in proteine, contin complexul de vitamine B, sunt surse excelente de minerale (seleniu, potasiu, fier, fosfor, zinc, magneziu), dar si de fibre.
Celelalte legume din lista de ingrediente abunda, de asemenea, in vitamine, minerale si fibre, facand acest fel de mancare unul nutritiv, care contribuie la o digestie sanatoasa. Orezul asigura aportul de carbohidrati, acesta continand si vitamina B6, magneziu, fier si calciu. Urmeaza modul de preparare descris mai jos si vei obtine o mancare savuroasa in mai putin de 30 de minute.