Acest fel de mâncare a fost optimizat 10 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.
Se opareste carnea in apa fierbinte, se clateste si se pune la fiert in 3 litri de apa rece cu o lingura de MAGGI Secretul Gustului de Legume.
Se lasa la foc mic si intre timp se caleste ceapa, morcovul taiat rondele, apoi ardeiul gras si dovlecelul taiati cubulete.
Cand legumele s-au inmuiat, se adauga rosiile taiate cubulete si se mai lasa 6-7 minute pe foc.
Peste carne se adauga apoi telina si cartofii taiati cubulete, impreuna cu legumele calite, si se lasa la foc potrivit timp de 20-25 de minute.
Dupa ce au fiert toate legumele, se adauga fideaua impreuna cu o lingura de MAGGI Bors cu Legume si se fierbe inca aproximativ 5 minute.
Se opreste focul si la final se adauga oul batut, apoi mararul si leusteanul tocat.
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici