Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.
Burta si piciorul de vita se pun in apa rece la fiert, se spumeaza si se lasa la foc potrivit.
Se curata si se adauga morcovii taiati felii, pastarnacul taiat cuburi si ceapa tocata marunt, se lasa la foc pana se fierbe burta, apoi se strecoara.
Burta se taie apoi fideluta si se adauga inapoi in zeama ramasa de la fiert impreuna cu cele 2 Cuburi MAGGI de Vita.
Se pune la foc si se da mai incet atunci cand ajunge sa clocoteasca.
Se amesteca 5 galbenusuri cu smantana, sare si piper.
Din zeama fierbinte se pune putin cate putin in amestecul de smantana, pana cand ajunge aproape de temperatura compozitiei din oala.
Apoi, se adauga compozitia in oala, impreuna cu piciorul de vita si legumele fierte si se ia de pe foc.
La servire, se acreste cu otet sau zeama de lamaie.
Se poate adauga in ciorba si usturoi pisat cu hrean ras si putina smantana.
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici