Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.
Leurda se spala si se taie fasii, ca niste taitei lati.
Morcovii, curatati si spalati, se dau pe razatoarea mare.
Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei.
Cand devine aurie se adauga morcovii rasi.
Se amesteca putin, se pune apa si se lasa sa fiarba timp de 5-10 minute.
Se pune apoi orezul si leurda, se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume si se lasa pe foc pana e fiert orezul.
Usturoiul (1-2 capatani) se curata si se toaca.
Costita, taiata cubulete, se pune la foc, intr-o tigaie cu putin ulei.
Se rumeneste, se adauga usturoiul tocat si boiaua, se omogenizeaza si se toarna in ciorba.
Se adauga verdeata tocata, piperul dupa gust si cele MAGGI Bors cu legume.
Se bate un ou cu smantana si putin otet. In loc de smantana si otet se poate folosi iaurtul.