Serveste legume cu ciuperci la cuptor alaturi de familie. E o reteta de post perfecta pentru orice zi.
Ingrediente
8
Portii
Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se curata ciupercile, cartofii si morcovii si se taie in cuburi, iar ceapa se taie in jumatati sau sferturi.
Etapa 2
10 Min
Intr-un vas Yena uns cu ulei de masline, se pun cartofii, morcovii, ciupercile si ceapa, apoi se presara deasupra MAGGI Secretul Gustului Legume si marar tocat.
Etapa 3
1 Min
Se stropeste cu ulei de masline.
Etapa 4
45 Min
Se asezoneaza cu piper, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius timp de 40 minute.
Etapa 1
de
4
Se curata ciupercile, cartofii si morcovii si se taie in cuburi, iar ceapa se taie in jumatati sau sferturi.
Etapa 2
de
4
Intr-un vas Yena uns cu ulei de masline, se pun cartofii, morcovii, ciupercile si ceapa, apoi se presara deasupra MAGGI Secretul Gustului Legume si marar tocat.
Etapa 3
de
4
Se stropeste cu ulei de masline.
Etapa 4
de
4
Se asezoneaza cu piper, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius timp de 40 minute.