Supa de midii este una dintre acele retete usoare si rapide, numai bune pentru pranzurile luate impreuna.
Ingrediente
2
Portii
Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se pun la calit doua cepe tocate fin, se adauga un ardei iute tocat marunt.
Etapa 2
15 Min
Supa de peste se obtine prin fierberea pestelui in apa. Se strecoara apoi pentru a pastra doar supa. E bine sa se foloseasca oase sau capuri pentru o aroma mai intensa.
Etapa 3
3 Min
Apoi se toarna supa de peste, piperul boabe, MAGGI Secretul Gustului Legume, verdeata tocata fin.
Etapa 4
5 Min
Se pun midiile (cu tot cu cochilie) curatate si spalate la fiert timp de 3-5 min pana ce se desfac. Cele care nu se desfac nu sunt bune.
Etapa 5
2 Min
Se pune o lamaie taiata felii si sarea.
Etapa 6
2 Min
Se serveste in farfurii cu crutoane de paine.
Etapa 1
de
6
Se pun la calit doua cepe tocate fin, se adauga un ardei iute tocat marunt.
Etapa 2
de
6
Supa de peste se obtine prin fierberea pestelui in apa. Se strecoara apoi pentru a pastra doar supa. E bine sa se foloseasca oase sau capuri pentru o aroma mai intensa.
Etapa 3
de
6
Apoi se toarna supa de peste, piperul boabe, MAGGI Secretul Gustului Legume, verdeata tocata fin.
Etapa 4
de
6
Se pun midiile (cu tot cu cochilie) curatate si spalate la fiert timp de 3-5 min pana ce se desfac. Cele care nu se desfac nu sunt bune.