Salata Waldorf a fost creata la sfarsitul secolului 19 in hotelul Waldorf din New York si a devenit imediat unul dintre simbolurile acestui oras. Vaprezentam versiunea noastra delicioasa si sanatoasa de salata care va va improspata ziua!
Ingrediente
4
porții
Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Intr-un bol, amestecati iaurtul grecesc light, maioneza, zaharul si zeama de lamaie foarte bine. Lasati la odihnit.
Etapa 2
3 Min
Curatati merele si taiati-le in bucati mici.
Etapa 3
2 Min
Spalati struguri, taiati-i jumatati (lasati cativa struguri intregi pentru decor) si indepartati samburii.
Etapa 4
3 Min
Spalati si curatati tulpinile de telina, apoi taiati-le inele.
Etapa 5
2 Min
Separati cateva nuci pentru decor si taiati marunt restul.
Etapa 6
3 Min
Puneti totul intr-un vas, Iaurt grecesc light si maioneza MAGGI si amestecati bine. Se orneaza cu jumatati de nuci, struguri si frunze de patrunjel. Se lasa la racit.
Etapa 1
de
6
:
Suc de lamaie, Iaurt grecesc simplu
Intr-un bol, amestecati iaurtul grecesc light, maioneza, zaharul si zeama de lamaie foarte bine. Lasati la odihnit.
Etapa 2
de
6
:
Mere
Curatati merele si taiati-le in bucati mici.
Etapa 3
de
6
:
Struguri
Spalati struguri, taiati-i jumatati (lasati cativa struguri intregi pentru decor) si indepartati samburii.
Etapa 4
de
6
:
Telina
Spalati si curatati tulpinile de telina, apoi taiati-le inele.
Etapa 5
de
6
:
Nuci
Separati cateva nuci pentru decor si taiati marunt restul.
Etapa 6
de
6
:
Nuci, Iaurt grecesc simplu, Zahar alb
Puneti totul intr-un vas, Iaurt grecesc light si maioneza MAGGI si amestecati bine. Se orneaza cu jumatati de nuci, struguri si frunze de patrunjel. Se lasa la racit.