Daca vrei o mancare de post usor de preparat, vezi reteta noastra de salata de ardei iuti cu ceapa.
Ingrediente
30
Portii
Acest fel de mâncare a fost optimizat 30 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Intr-un vas, pe foc, se pun apa, otetul, zaharul, foile de dafin si piperul, se adauga ceapa, MAGGI Secretul Gustului Legume si sare, dupa nevoie, si se lasa sa fiarba pana aceasta devine sticloasa.
Etapa 3
20 Min
Apoi se pun si ardeii si se mai fierb 20 minute.
Etapa 4
15 Min
Se pune salata in borcane si se lasa infasurate in patura pana a doua zi.
Etapa 1
de
4
Se taie ceapa solzisori si ardeiul rondele.
Etapa 2
de
4
Intr-un vas, pe foc, se pun apa, otetul, zaharul, foile de dafin si piperul, se adauga ceapa, MAGGI Secretul Gustului Legume si sare, dupa nevoie, si se lasa sa fiarba pana aceasta devine sticloasa.
Etapa 3
de
4
Apoi se pun si ardeii si se mai fierb 20 minute.
Etapa 4
de
4
Se pune salata in borcane si se lasa infasurate in patura pana a doua zi.