Potrivita pentru sarbatori petrecute in familie, dar si atunci cand ti se mai face pofta, reteta de salata boeuf cu carne de pui e usor de facut si e super buna! Secretul acestui fel de mancare este adaugarea muraturilor si a condimentelor care pun in valoare gustul legumelor.
In ciuda denumirii, salata boeuf nu este o mancare frantuzeasca. In jurul anului 1860, bucatarul restaurantului hotelului Hermitage din Moscova, belgianul Lucien Olivier, a conceput acest preparat ce in prezent troneaza la mare cinste pe mesele festive. Desi Oilvier nu a dezvalui niciodata reteta exacta a salatei pe care o prepara, numerosi bucatari din intreaga lume au reinterpretat vestita mancare, motiv pentru care exista acum atat de multe variante.
Noi ti-o propunem pe cea consacrata si indragita de romani, ce contine piept de pui, castraveti murati, cartofi, morcovi, telina, oua si nelipsitele mirodenii. Citeste mai jos pasii de preparare si apuca-te de treaba!
The author of the recipe is : -
Ingrediente
6
Portii
Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: