Salatele cu avocado sunt intotdeauna racoroase. Serveste orez cu avocado si legume verzi si vei avea parte de o gustare nutritiva si gustoasa.
Ingrediente
6
Portii
Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se fierbe orezul si se condimenteaza cu MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 2
10 Min
Se ia ceapa, se curata, se spala, si se taie marunt. Se pune la calit in ulei.
Etapa 3
10 Min
Odata aurie ceapa, se adauga deasupra spanacul, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit pentru 2 minute. Odata inmuiat spanacul, se ia de pe foc. La nevoie, mai asezoneaza cu MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 4
15 Min
Separat, se curata si se taie in buchetele broccoli si se pune la inabusit cu jumatate de cana de apa si mazarea intr-o cratita mica. Se acopera cu un capac de la bun inceput. Odata ce da in clocot, se mai tine 1 minut pe foc si se stinge focul.
Etapa 5
10 Min
Se scurg legumele de lichid si se lasa la racit impreuna cu amestecul de ceapa si spanac.
Etapa 6
5 Min
Separat, se taie avocado in 2 jumatati, se arunca samburele, iar cu ajutorul unei linguri se scoate cu grija miezul din coaja. Tot continutul se paseaza cu o furculita. Se stoarce putin suc de lamaie deasupra pastei pentru ca sa nu se oxideze.
Etapa 7
5 Min
Se amesteca avocado cu ardeiul tocat marunt si se pune totul peste orezul racorit. Se adauga spanacul, mazarea si broccoli reci si se amesteca.
Etapa 8
10 Min
Se da 5-10 minute la frigider pentru a se omogeniza si racori totul.
Etapa 1
de
8
Se fierbe orezul si se condimenteaza cu MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 2
de
8
Se ia ceapa, se curata, se spala, si se taie marunt. Se pune la calit in ulei.
Etapa 3
de
8
Odata aurie ceapa, se adauga deasupra spanacul, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit pentru 2 minute. Odata inmuiat spanacul, se ia de pe foc. La nevoie, mai asezoneaza cu MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 4
de
8
Separat, se curata si se taie in buchetele broccoli si se pune la inabusit cu jumatate de cana de apa si mazarea intr-o cratita mica. Se acopera cu un capac de la bun inceput. Odata ce da in clocot, se mai tine 1 minut pe foc si se stinge focul.
Etapa 5
de
8
Se scurg legumele de lichid si se lasa la racit impreuna cu amestecul de ceapa si spanac.
Etapa 6
de
8
Separat, se taie avocado in 2 jumatati, se arunca samburele, iar cu ajutorul unei linguri se scoate cu grija miezul din coaja. Tot continutul se paseaza cu o furculita. Se stoarce putin suc de lamaie deasupra pastei pentru ca sa nu se oxideze.
Etapa 7
de
8
Se amesteca avocado cu ardeiul tocat marunt si se pune totul peste orezul racorit. Se adauga spanacul, mazarea si broccoli reci si se amesteca.
Etapa 8
de
8
Se da 5-10 minute la frigider pentru a se omogeniza si racori totul.